PORTRET

Het Covid-19 virus zorgt er voor dat het lastiger is om met meerdere personen in de studio op de foto te gaan. Om toch de regels in acht te nemen is het natuurlijk wel mogelijk om de sessie te verplaatsen in de buitenlucht, waar op gepaste afstand de gewenste foto’s gemaakt kunnen worden.
In zowel onze studio als op locatie maken wij portretfoto’s die naar wens van de klant en met onze hulp tot stand komen.

Onze studio is geheel gelijkvloers en dus ook goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of rolstoelgebruikers.

Tijdens de sessie worden er meerdere opnamen gemaakt in verschillende opstellingen.
Bij opnamen in de studio kunt U als klant op een beeldscherm een keuze maken uit de gemaakte opnames. Bij opnamen op locatie worden de voorbeelden verzonden naar een email adres ter beoordeling.
Er zijn tal van afdrukmogelijkheden, zoals: zwartwit, sepia, glans, mat, canvas, aluminium, ect.

Het is natuurlijk mooi om Uw portretfoto aan de wand te hangen. Daarom leveren wij diverse fotoformaten in combinatie met een luxe lijst.
De kosten van bijvoorbeeld een portretopname van 2 personen, inclusief 1 afdruk op het formaat 20×30 cm., bedragen 49,95 euro.

Informeer naar de meerdere mogelijkheden!

Voor de woensdagmiddag is er een aanbieding voor kinderen tot 16 jaar
Weet u niet wat u moet geven als cadeau?
Een portret sessie cadeau geven kan natuurlijk ook middels een cadeaubon. De hoogte van het bedrag bepaald u zelf. De ontvanger kan zelf een afspraak maken binnen een tijdsbestek van één jaar na uitgifte.

Copyright Foto Bouchier 2022 – All rights reserved.